Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CKM Finland - Control & Defense

Control & Defense CKM Finlandin oma, täysin erillinen ohjelma. Nimensä mukaisesti Control & Defense keskittyy erilaisiin lukkoihin, kuristuksiin ja hallintaotteisiin. Mukana on myös alasvientejä ja erilaisia kontrolliotteita. 

Control & Defense ei ole mikään erillinen laji tai järjestelmä. Sitä voi pitää parhaiden ja toimivimpien hallintaotteiden ja lukkojen yhdistelmänä. Ohjelmassa pyritään myös harjoittelemaan mahdollisimman paljon tekniikoiden soveltamista, sekä käyttämistä realistisissa tilanteissa. Control & Defense sopii Combat Krav Magaa hieman rauhallisemman ja teknisemmän luonteensa takia erityisesti vartijoille tai järjestysmiehille. Mukana on universaaleja lukkoja ja hallintaotteita, jotka ovat käytössä yleisesti monissa eri lajeissa. 

Control & Defense on ilmainen kaikille CKM Finlandin jäsenille. Sen harjoittelu tukee myös Combat Krav Magan harjoittelua. Control & Defensen kursseja ja yksityisopetusta voi tiedustella osoitteesta info(at)commandokravmagafinland.fi

Ohjelman tavoitteet

Control & Defense tarjoaa erilaisen lähestymisen itsepuolustukseen. Pääpaino on vastustajan hallitsemisella lukkoja ja hallintaotteita käyttämällä. On kuitenkin epärelistista olettaa, että aggressiivinen vastustaja saadaan aina rauhallisesti hallintaan. Tästä johtuen mukana on myös suoraviivaisia itsepuolustustekniikoita. Ohjelma yhdistääkin kovempia tekniikoita alasvienteihin, lukkoihin ja hallintaotteisiin. Mukana on myös hyvin selkeiden ja toimivien taktiikoiden käyttäminen itsepuolustuksessa. Tämä tarkoittaa tilanteiden hallintaa opittujen tekniikoiden kautta. Yksi päätaktiikka on vastustajan hallitseminen. Tavoitteen eteen tehdään se mitä täytyy. Vastaavasti äärimmäisiin tilanteisiin on käytössä taktiikka, jossa vastustaja pysäytetään ja tehdään vaarattomaksi. Nämä taktiikat opetellaan vasta kun perusasiat ovat hyvin halllinnassa.

 

Toisen tason Cobra kontrollioteToisen tason Cobra kontrolliote