Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CKM FINLAND

CKM Finland on kesällä 2014 perustettu organisaatio. Toiminta kattaa modernin itsepuolustuksen ja fyysisen harjoittelun. Aloitimme commando krav magan opetuksella, joka kuitenkin lopetettiin tammikuussa 2017. Nykyään olemme keskittyneet oman järjestelmänne, Combat Krav Magan opettamiseen. Se sopii kenelle tahansa tehokasta itsepuolusta etsivälle iästä tai sukupuolesta riippumatta. Järjestelmä pohjautuu israelilaisiin lajeihin ja yleisiin tekniikoihin. Erikoisuutena CKM Finland tarjoaa myös täysin yksilöllistä itsepuolustuksen opetusta. Järjestämme tarvittaessa erikoiskursseja esimerkiksi järjestyksenvalvojille ja vartijoille. Näillä kursseilla painotetaan erityisesti vastustajan hallintaa ja kontrollitekniikoita. Naisille järjestetään erityisiä naisten itsepuolustuskursseja. 

Virallinen kotipaikkamme on Valkeakoski. Syksyllä 2015 aloitimme toiminnan myös Hämeenlinnassa ja Lempäälässä. 

OHJAAJAT

CKM Finlandin perustaja on Vesa Vuorinen. Vesa on harrastanut itsepuolustusta ja monia eri lajeja yli 15 vuoden ajan. Aloittanut yleisen itsepuolustuksen opettamisen v. 2006. Suorittanut commando krav magan ohjaajakoulutuksia Israelissa ja Roomassa. Neljännen tason commando krav magan ohjaaja. Vesa on harrastanut säännöllisesti erilaista liikuntaa ja kuntoharjoittelua yli 25 vuoden ajan. Suoritettuja koulutuksia mm. liikunnanohjaajan koulutus, STEP ohjaaja ja Spartan Bodyweight ohjaaja. CKM Finlandissa Vesa on keskittynyt Combat Krav Magan ja Control & Defensen kehittämiseen ja ohjaamiseen.

Muut ohjaajat ovat Jasmine Pyhältö ja Anu Koskinen. Jasminelta löytyy taustaa thaiboxingista sekä perinteisestä krav magasta. Itsepuolustuslajeja yhteensä yli 10 vuoden ajalta. Commando krav magasta kokemusta yli viiden vuoden ajalta. Jasmine on harrastanut lisäksi Brasilian Ju Jutsua. Muita harrastuksia ovat mm. kiipeily ja koiran kanssa liikkuminen. Jasmine on myös suorittanut Anun kanssa ensimmäisinä naisina pohjoismaissa toisen tason Commando Krav Magan ohjaajakoulutuksen israelissa kesällä 2015. Kolmannen tason ohjaajakoulutus on suoritettu Roomassa huhtikuussa 2016. Ohjaajat tasokokeita pitämässä toukokuussa 2017Ohjaajat tasokokeita pitämässä toukokuussa 2017

 

Anu on harrastanut aikaisemmin itsepuolustusta ja commando krav magaa yli neljän vuoden ajan. Anu on myös suorittanut Jasminen kanssa ensimmäisinä naisina pohjoismassa 2. tason CKM ohjaajakoulutuksen Israelissa kesällä 2015. Kolmannen tason ohjaajakoulutus on suoritettu Roomassa huhtikuussa 2016. Tammikuusta 2017 alkaen myös Anu on keskittynyt Combat Krav Magan kehittämiseen ja ohjaamiseen Vesan ja Jasminen kanssa.  Anu on harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämänsä ajan.  Kilpauintia, lenkkeilyä ja juoksutapahtumia, pilatesta, jazztanssia ja ratsastusta. CKM Finlandissa keskittynyt Combat Krav Magan ja naisten itsepuolustuksen ohjaukseen.Anu ja Jasmine Summer Survivalilla v. 2016Anu ja Jasmine Summer Survivalilla v. 2016

Järjestämme Combat Krav Magan peruskursseja ja jatkoryhmien harjoittelua Lempäälässä, Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa. Uusia kursseja aloitetaan kaksi kertaa vuodessa. Anu vastaa Hämeenlinnan toiminnasta. Jasmine toimii Lempäälässä. Vesan pääpaikkana on Valkeakoski. Kaikkien tasojen yhteinen pääharjoitus pidetään kerran viikossa Valkeakoskella. Jäsenille on myös paljon muuta toimintaa. Käymme ase-ja ampumakoulutuksissa, vaeltamassa ja järjestämme myös muuta oheistoimintaa. Toiminnasta ja kursseista saa lisää tietoa osoitteesta info(at)ckmfinland.fi.