Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CKM FINLAND

CKM Finland on perustettu kesällä 2014. Toiminta kattaa modernin itsepuolustuksen ja fyysisen kuntoharjoittelun. Aloitimme commando krav magan opetuksella, jota jatkettiin aina vuoteen 2017 asti. Sen jälkeen keskityimme kehittämään ja opettamaan omaa järjestelmäämme, combat krav magaa. Laji sopii kenelle tahansa  iästä tai sukupuolesta riippumatta. Järjestelmä pohjautuu israelilaisiin lajeihin ja tekniikoihin. Järjestämme myös tarvittaessa erikoiskursseja  järjestyksenvalvojille ja vartijoille. Näillä kursseilla painotetaan erityisesti vastustajan hallintaa ja kontrollointia. Olemme järjestäneet myös jonkin verran naisille suunnattuja itsepuolustuskursseja. Tarvittaessa toteutamme myös täysin yksilöllistä ohjausta haluttujen vaatimusten mukaisesti. Yksilöllisestä ohjauksesta voi kysyä lisää osoitteesta info(at)ckmfinland.fi.

OHJAAJAT

Vesa Vuorinen

CKM Finlandin perustaja on Vesa Vuorinen. Vesa on harrastanut itsepuolustusta ja monia eri lajeja yli 15 vuoden ajan. Päälajit commando krav maga ja perinteinen krav maga. Vesa aloitti ohjaamisen Nokia Self Defense Clubissa vuonna 2006. Suorittanut toisena suomalaisena commando krav magan ensimmäisen ja toisen tason ohjaajakoulutukset Israelissa vuonna 2014. Kolmannen tason ohjaajakoulutus suorittu myös Israelissa kesällä 2015. Ensimmäisenä pohjoismaalaisena suorittanut neljännen tason ohjaajakoulutuksen Roomassa vuonna 2016. Commando krav magan pääohjaaja Suomessa kesästä 2014 vuoden 2016 loppuun asti. Vesa on lisäksi harrastanut säännöllisesti erilaista liikuntaa ja kuntoharjoittelua yli 28 vuoden ajan. Suoritettuja koulutuksia mm. liikunnanohjaajan koulutus, uimaopettaja, jalkapallovalmentaja, STEP-ohjaaja ja Spartan Bodyweight ohjaaja.

Ohjaajista Vesa Ja Toomas syksyllä 2018Ohjaajista Vesa Ja Toomas syksyllä 2018

 

 Jasmine Pyhältö

Jasmine tuli mukaan toimintaan vuonna 2010. CKM Finlandin perustamisen jälkeen Jasmine toimi alkuun apuohjaajana kesään 2015 saakka. Silloin Jasmine suoritti Israelissa commando krav magan ensimmäisen ja toisen tason ohjaajakoulutukset. Toiminut siitä eteenpäin CKM Finlandin virallisena ohjaajana. Suorittanut kolmannen tason ohjaajakoulutuksen Roomassa 2016. Jasmine on suorittanut myös Samics krav maga concept ohjaajakoulutuksen Itävallassa marraskuussa 2018.  Jasminelta löytyy taustaa lisäksi thaiboxingista sekä perinteisestä krav magasta. Itsepuolustuslajeja yhteensä yli 10 vuoden ajalta. 

Jasmine ja Vesa Roomassa CKM-koulutuksessa kesällä 2016Jasmine ja Vesa Roomassa CKM-koulutuksessa kesällä 2016


Vesa ohjaamassa asetekniikoita syksyllä 2018Vesa ohjaamassa asetekniikoita syksyllä 2018

 

Toomas Kroon

Toomas on ollut CKM Finlandin toiminnassa mukana jo usean vuoden ajan. Harrastajana yksi aktiivisimmista jäsenistä kautta aikojen. Toomas on osallistunut esimerkiksi kaikkiin CKM Finlandin tapahtumiin ja erikoisharjoituksiin. Suorittanut CKM Finlandissa kolmannen tason commando krav magassa ja viidennen tason combat krav magassa. Toomas valittiin CKM Finlandin ohjaajaksi syksyllä 2018. 

Toomas ohjaamassa syksyllä 2018Toomas ohjaamassa syksyllä 2018

 

Järjestämme combat krav magan peruskursseja ja jatkoryhmien harjoittelua Lempäälässä. Uusia kursseja aloitetaan kaksi kertaa vuodessa. Kaikkien tasojen yhteinen pääharjoitus pidetään kerran viikossa lauantaina. Jäsenille on myös paljon muuta toimintaa. Käymme ase-ja ampumakoulutuksissa, joskus vaeltamassa, osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja järjestämme myös muuta oheistoimintaa. Toiminnasta ja kursseista saa lisää tietoa osoitteesta info(at)ckmfinland.fi.

Jasmine Tallinnassa ampumakoulutuksessa syksyllä 2018Jasmine Tallinnassa ampumakoulutuksessa syksyllä 2018