Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CKM FINLAND

CKM Finland on kesällä 2014 perustettu organisaatio. Toiminta kattaa modernin itsepuolustuksen ja fyysisen harjoittelun. Aloitimme commando krav magan opetuksella, joka kuitenkin lopetettiin tammikuussa 2017. Nykyään olemme keskittyneet oman järjestelmänne, combat krav magan opettamiseen. Se sopii kenelle tahansa tehokasta itsepuolustusta etsivälle, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Järjestelmä pohjautuu israelilaisiin lajeihin ja yleisiin itsepuolustus-ja hallintatekniikoihin. Erikoisuutena CKM Finland tarjoaa myös täysin yksilöllistä itsepuolustuksen opetusta. Järjestämme tarvittaessa erikoiskursseja esimerkiksi järjestyksenvalvojille ja vartijoille. Näillä kursseilla painotetaan erityisesti vastustajan hallintaa ja kontrollitekniikoita. Naisille järjestetään erityisiä naisten itsepuolustuskursseja. 

OHJAAJAT

CKM Finlandin perustaja on Vesa Vuorinen. Vesa on harrastanut itsepuolustusta ja monia eri lajeja yli 15 vuoden ajan. Aloittanut yleisen itsepuolustuksen opettamisen v. 2006. Suorittanut commando krav magan ohjaajakoulutuksia Israelissa ja Roomassa. Neljännen tason commando krav magan ohjaaja. Vesa on harrastanut säännöllisesti erilaista liikuntaa ja kuntoharjoittelua yli 25 vuoden ajan. Suoritettuja koulutuksia mm. liikunnanohjaajan koulutus, uimaopettaja, jalkapallovalmentaja, STEP-ohjaaja ja Spartan Bodyweight ohjaaja.

Toinen ohjaaja on Jasmine Pyhältö. Jasminelta löytyy taustaa thaiboxingista sekä perinteisestä krav magasta. Itsepuolustuslajeja yhteensä yli 10 vuoden ajalta. Commando krav magasta kokemusta yli viiden vuoden ajalta. Jasmine on harrastanut lisäksi Brasilian Ju Jutsua. Muita harrastuksia ovat mm. kiipeily ja koiran kanssa liikkuminen. Jasmine on myös suorittanut toisen tason commando krav magan ohjaajakoulutuksen israelissa kesällä 2015. Kolmannen tason ohjaajakoulutus on suoritettu Roomassa huhtikuussa 2016. Viimeisenä koulutuksenaan Jasmine on suorittanut Samics krav maga concept koulutuksen Itävallassa marraskuussa 2018. 

Kolmas ohjaaja on Toomas Kroon. Toomas on ollut mukana CKM Finlandin toiminnassa monta vuotta. Toomaksella on suoritettuna commando krav magan 3. taso ja combat krav magan 5. taso. 

 

 

Järjestämme Combat Krav Magan peruskursseja ja jatkoryhmien harjoittelua Lempäälässä. Uusia kursseja aloitetaan kaksi kertaa vuodessa. Kaikkien tasojen yhteinen pääharjoitus pidetään kerran viikossa lauantaina. Jäsenille on myös paljon muuta toimintaa. Käymme ase-ja ampumakoulutuksissa, joskus vaeltamassa, osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja järjestämme myös muuta oheistoimintaa. Toiminnasta ja kursseista saa lisää tietoa osoitteesta info(at)ckmfinland.fi.